Ще один "сюрприз" для Путіна: "Бойові загони Навального" анонсували теракти в Росії під час виборів

Люди, які називають себе "Бойовими загонами Навального", анонсували здійснення терактів у Російській Федерації під час виборів президента, які відбудуться з 15 по 17 березня 2024 року. Відповідне повідомлення з'явилось у телеграм-каналі "Бойові загони Навального", передають Патріоти України.

Там зазначили, що 13 березня правоохоронні відомства Брянської області проводять запобіжно-профілактичні заходи щодо запобігання терористичним актам у Брянську. Мер міста підписав ухвалу про регулювання руху авто під час виборів президента, згідно з якою у період з 15 по 17 березня буде обмежений рух особистого транспорту на вулицях, що прямуватиме до місць голосування.

"Ми не хочемо спойлерити, але влада таким чином намагається протистояти нашій діяльності. Ми не втомимося повторювати: виборчкоми різних міст країни є нашою законною метою. Наші агенти повсюди, вони мотивовані та готові мстити за вбивство Навального", - заявили вони.

Також поширили відео, де видно, що ретельно готуються до зриву виборів президента.

16 лютого російський опозиційний політик Олексій Навальний помер у російській виправній колонії. Незадовго до того планувався його обмін. Прихильники головного опозиціонера вважають, що його вбили. Натомість в офіційній версії про смерть вказано, що він помер природно.

Чергові президентські вибори в Росії проведуть з 15 по 17 березня цього року. Також протиправне дострокове голосування проведуть в окупованих населених пунктах Донецької, Луганської, а також Запорізької та Херсонської областей.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького