Ще те "анальне задоволення": Дрон-камікадзе атакував російського загарбника прямо у голий зад, коли той насолоджувався сексом з задом свого не менш скрепного соратника (відео 16+)

Дрон-камікадзе атакував російського загарбника прямо у голий зад. Зокрема, на Херсонщині, оператор Сил спеціальних операцій безпілотником залетів у будівлю, де переховувалися окупанти. Фрагмент атаки дрона-камікадзе опублікований у телеграм-каналі Николаевский Ванёк, передають Патріоти України.

У соцмережі стверджують, що на момент ліквідації російський солдат у будівлі був не один.

"Удар нанесён во время скрєпного взаимодействия "член-жопа" двух швайнебойцов самой скрєпной армии в мире", - пише "Николаевский Ванёк".

"Два кацапа чистили димохід друг другу, вони були настільки втягнуті в процес, що навіть не почули як прилетів FPV дронів від ССО", - написали у телеграм-каналі war in Ukraine.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"А що б ви зробили"?.. Для мобілізації

середа, 9 жовтень 2024, 9:44

Питання мобілізації, актуальне з лютого 2022-го, для зеленої влади стало проблемою. А для країни стало одним із питань виживання. Що б зробив Уряд нац'єдності/порятунку, щоб урятувати країну? Мобілізація стає проблемою, а відтак –завданням номер 1 для ...

Ще те "анальне задоволення": Дрон-камікадзе атакував російського загарбника прямо у голий зад, коли той насолоджувався сексом з задом свого не менш скрепного соратника (відео 16+)

середа, 9 жовтень 2024, 7:56

Дрон-камікадзе атакував російського загарбника прямо у голий зад. Зокрема, на Херсонщині, оператор Сил спеціальних операцій безпілотником залетів у будівлю, де переховувалися окупанти. Фрагмент атаки дрона-камікадзе опублікований у телеграм-каналі Нико...