"Що буде, якщо Путін помре? Знайдемо нового!": Захисник Маріуполя розповів про показову бесіду з ГРУшниками в російському полоні (відео)

Співробітники Головного управління розвідки РФ, на відміну від ефесбешників, вирізняються інтелектом і обізнані в тому, що відбувається, при цьому є «сильними імперіалістами». Так про своє спілкування зними в ефірі Radio NV відгукнувся колишній український військовополонений, офіцер Азову, захисник Маріуполя Арсен Дмитрик (Лемко), передають Патріоти України.

Після того, як він з побратимами потрапили в полон на Азовсталі, почалися допити «на трьох різних рівнях» — ГРУ, ФСБ і «МГБ ДНР», згадує захисник. «ГРУшники — єдині інтелектуально підкуті (саме з офіцерів), які дійсно розуміють і не приховують, що робиться у них у суспільстві. Вони дуже добре розуміють, що в них працює інформаційна машина, вони на це кидають колосальні кошти. Сказав мені один підполковник: „Якби у вас так працювала інформаційна машина, як у нас, ми би подумали декілька разів, наступати чи не наступати“. Бо дійсно вона працює. Дуже сильні імперіалісти», — каже Дмитрик.

Він спитав одного зі співробітників ГРУ, що буде, якщо диктатор Володимир Путін помре. «Була відповідь: „Нічого страшного, знайдемо нового“. У них основна ціль — це імперія, збереження імперії. А жодна імперія не може існувати без бойових дій. Подивимось історію — вона просто розпадеться, питання часу. І вони це добре розуміють», — зазначив азовець.

Джерело: Радіо НВ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...