Що було в таємному додатку до "пакту Молотова-Ріббентропа", - журналіст

"85 років тому в Кремлі у присутності радянського диктатора Йосипа Сталіна та посла Німеччини Вернера фон дер Шуленбурга було підписано договір про ненапад відомий в історії як "пакт Молотова-Ріббентропа". Але головним був не сам договір, а таємний додаток до нього, який ділив Центральну Європу між двома людожерськими режимами", - пише журналіст Павло Бондаренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Оскільки Польща, яку мали розідрати в першу чергу, мала гарантії безпеки від Франції та Великої Британії, це означало Велику війну. Другу світову. Вона і почалася вже через тиждень нападом Німеччини на Польщу. СРСР вступив у війну з Польщею на 17 дні пізніше, що за мовчазної згоди Заходу виключило його з числа винуватців.

Ні, в Лондоні та Парижі все розуміли і тупа "відмазка" кремля, мовляв, ми захищаємо білорусів та українців Польщі нікого у високих кабінетах не обманювала. Але там сподівалися, що зрештою СРСР, задовольнившись своїми шматками, приєднається до Антигітлерівської коаліції. Тим більше, що тепер виникла безпосередня лінія зіткнення між Німеччиною і Радянським Союзом.

Два імперіалістичних хижаки почали рвати Європу на шматки. Але нацистська Німеччина була для всього світу монстром, а комуністичний СРСР опинився серед "сил добра".

Недаремно, як згадують свідки, щойно за спинами Ріббентропа і Шуленбурга зачинилися двері, Сталін кинувся танцювати, радісно вигукуючи: "Обманув! Обманув Гітлера!"

Насправді саме Сталін ще наприкінці 20-х років ХХ століття спланував і поступово та наполегливо готував Другу світову війну. А Гітлер був йому потрібен як таран, як той ідіот, котрий цю війну розв`яже. Навіщо Сталіну була потрібна війна? - спитаєте ви?

Справа в тім, що він був вірним учнем і послідовником іншого маніяка - Володимира Ульянова (Леніна), який був переконаний, що Світова революція (а відтак і встановлення всесвітнього панування москви) можлива лише в результаті нової світової війни.

Так що не Гітлер був головним винуватцем всесвітньої бійні, в якій загинуло 70 мільйонів людей - він був лише інструментом в руках головного злодія. Який по результатам тієї війни опинився в таборі переможців, але по факту війну програв. Бо не досяг своєї головної мети...

На фото: Сталін і Ріббентроп після підписання пакту. Кремлівський диктатор ледь не лускається від задоволення. А от схрещені на грудях руки Ріббентропа виказують, що за його посмішкою ховаються тривога і відчуття... мотузки на шиї".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У назві дрона-ракети "Паляниця" побачили "жорстоке" знущання над пропагандистами Кремля

субота, 24 серпень 2024, 21:54

У назві нового дрона-ракети "Паляниця" вбачають найжорстокіше та найпровокативніше знущання над російськими пропагандистами, які муситимуть вчитись вимовляти назву літального апарату. Про це написав російський політолог Володимир Пастухов у своєму Tele...

План захоплення Криму одночасно із поваленням президента Кравчука розроблявся Кремлем ще у 1992 році, - Портников

субота, 24 серпень 2024, 21:28

Журналіст Віталій Портников вважає, що силове захоплення Криму готувалось у Кремлі ще у 1992 році разом з поваленням Леоніда Кравчука. Таку думку він висловив у етері Еспресо, передають Патріоти України. "Росіяни готувались до анексії Криму дуже давно....