"Що дасть ця зима Путіну? Європейці не замерзнуть. Українці вже пережили пекло, холод після цього - горішки для такої нації", - Олена Кудренко

"Путін чекає зими". Ждун. Феєричний ждун століття. Європа не була би Європою, якби не вміла себе забезпечувати. Скільки років було впевненості в російського люду, що Європа замерзне без російського газу - але наразі газові сховища Європи заповнені, а її уряди розвивають контакти з іншими виробниками. І скоріше за вього, якщо ця зима буде нелегкою - то лише ЦЯ зима, а не наступні", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Українцям вбивалося в голови, що вони не виживуть без сильних "братів". Як Симоньян в лютому казала: "ну это же Украіна, пф-ф-ф... Ну что там её брать-то? Дєлов-то..."
- як же ми можемо без російського газу? (з 1991-го)
- що ми можемо на дипломатичній арені? (Украіна - это гдє-то в рассії?)
- що там нашої армії, вона вся попиляна-продана?..
Коли все це вбивалося в голови і самих росіян - логічно, що у них сформувалися свої очікування. Ці ждуни від програша до програша чекають, що ось тепер все буде так, як вони й очікували. І вони ще раз нападуть на Київ (ага). Ще раз втримають Бахмут. Ще раз відступлять - але це останній раз, бо ось зараз нарешті вони почнуть перемагати. І це було останнє "перегрупування".
Що дасть ця зима Путіну?
Європейці не замерзнуть.
Українці вже пережили пекло, холод після цього - горішки для такої стійкої нації.
На ЗСУ це не особливо вплине. Вони у себе вдома, як йшли вперед, так і продовжать.
Зрештою, вони обстрілювати нас почали повномасштабно саме зимою, коли ще сніг лежав. І в березні на сході він ще був. І ми вже воювали, і виживали, і терпіли. І гинули, так.
Але ця зима - вже не та зима. Ці зимові місяці - вже не той лютий.
Натомість як цю зиму переживуть самі росіяни?
- чмобики не одягнені як слід, не укомплектовані. Будуть гинути як мухи;
- російські жінки залишились без годувальників, яких забрала мобілізація. Російська зима їх не стосується, чи це буде легка прогулянка?
- санкції за зиму ніхто не зніме;
- величезна частина Росії досі не газифікована. А в лісі гілки на дрова збирати не можна. З роботи вилітають, бо підприємства зачиняються. Нерідко - містоутворюючі, і тоді без роботи сотні і тисячі.
То чого чекати? Кожна зима - це зима не лише для України. Не лише для Європи. Це і зима для сміття, яке залишилось від російської армії. Ночувати в окопах, під снігом, в кирзових чоботях та з трьохлітровими банками "щєй" - той собі квест.
Тут не чекати треба, тут треба виповзати геть. Розумію, що важко повзти з чужою пральною машиною на плечах, але ж... Свого часу з Берліну теж тягнули чужі награбовані речі не на Мерседесах, чи не так?
А чекати вміють китайці. Принаймні там розуміють гарантований результат свого очікування".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На фронті в Україні загинув "військкор" російський "Известий" (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:56

Місце та обставини загибелі не уточнюються. Останній репортаж "військкора" вийшов два дні тому. "Військовий кореспондент" "Известий" Семен Єрьомін загинув на війні в Україні. Про це 19 квітня повідомило видання, передають Патріоти України. Місце та обс...

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...