"Що готують кремлівські "красені" після підриву Каховської ГЕС", - політолог

"Росія вчинила не просто черговий злочин. За оцінками фахівців це — наймасштабніша техногенна та екологічна катастрофа у світі після Чорнобиля. Російська влада діє за відомим принципом — після нас хоч потоп. На жаль, для жителів Запорізької та Херсонської областей це потоп у прямому сенсі. Для жителів інших районів Запорізької та Дніпропетровської областей (Кривий Ріг, Нікополь та ін.) виникає проблема з водозабезпеченням. Більш довгострокові негативні наслідки для економіки, соціальної сфери та екологічної системи Півдня України, можливо, і всього Причорномор’я, нам ще належить побачити й осмислити", - пише політолог Володимир Фесенко у своєму блозі, передають Патріоти України, та продовжує:

"І все це було зроблено Кремлем і російським Генштабом для того, щоб нейтралізувати ризики українського наступу на Запорізькому і Херсонському напрямках, ризики форсування Дніпра, зокрема в районі його заплави. Учора, до речі, російські провоєнні телеграм-канали повідомляли, що, нібито, українські війська створювали плацдарм на лівобережжі Дніпра, в його заплаві. Ось вам і пояснення, чому це зробили сьогоднішньої ночі.

Це показує і страх російського керівництва перед українським наступом, і готовність іти на нові жахливі військові злочини. Про ризик нових військових злочинів російської влади заявив Євген Пригожин. Цьому вже й не дивуєшся, оскільки очільник ПВК «Вагнер» відіграє роль уже не тільки брутального вояки, а й антиелітного рупора простих росіян, і доволі раціонального політика, який не хоче «поглиблювати» подальший розвиток війни та її наслідків для росіян. Ось пряма мова Євгена Пригожина: «Як би у них не було паскудної думки ядрену бомбочку на свою територію кинути». … «Чи не тому ми відступаємо в Бєлгородській області, даючи їм просуватися, що по чужій кидати — страшно, а по своїй — кинемо. Покажемо, які ми красунчики психічно хворі», — заявляє Пригожин.

До цієї інформації треба ставитися серйозно, бо російські ЗМІ вже почали розганяти інформацію, що нібито Україна готує провокацію з використанням проти РФ «брудної» ядерної бомби. Це в російському і путінському стилі. Самі скоїли злочин, техногенну катастрофу з Каховською ГЕС, а тепер, щоб відволікти увагу і звинуватити Україну в страшнішому злочині, вони готують новий злочин, тепер уже і проти російських громадян.

Те, що кремлівські «красені» — психічно хворі, ми зрозуміли ще минулого року. Тепер про це говорить уже й Пригожин. Підрив Каховської ГЕС це вкотре підтверджує. «Психічно хворих красунчиків» треба зупиняти і примусово «лікувати». Інакше пізно буде".

Джерело: НВ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...