Що означають шалені удари останніх днів ЗСУ по Криму: Залужний готується до звільнення анексованого півострову, - полковник ЗСУ (відео)

Полковник ЗСУ та льотчик-випробувач Роман Світан пояснив, що означають вибухи в Криму, які лунають кілька днів поспіль. На його думку, вибухи підтверджують вислови Головнокомандувача ЗСУ генерала Валерія Залужного щодо звільнення півострова. Про це полковник розповів у прямому ефірі "Радіо НВ".

За словами Світана, українські безпілотники вже давно шукали шляхи до військового складу ЗС РФ, розташованого західніше Керчі. При цьому зазначив, що пора визнати — то було не куріння у забороненому місці й не підпал: "Це робота наших дальніх засобів ураження".

Про використання цих засобів свідчать три інциденти, які останнім часом стались в Криму. Зокрема, полковник згадав про удар по Кримському мосту 17 липня. Також повідомив, що днями відбулась масована атака 30 безпілотників по об'єктах ЗС РФ на півострові. І ось сьогодні — ще одне вдале влучання.

Світан впевнений, що ця низка ударів говорить про "формування поля бою" для звільнення Криму. Поле формує Головнокомандувач Залужний.

Полковник також пояснив, що в Криму є ще достатньо цілей для ураження — на його думку, їх близько 150. Потенційні "точки докладання зусиль" — "склади, паливо-приймачі, пункти зберігання техніки, місця зосередження особового складу".

Між тим удари по військових об'єктах ЗС РФ в Криму мало вплине на боєздатність частин, які воюють на півдні України, стверджує Світан. Саме тому він називає цей процес "формуванням поля бою". На його думку, подібне формування "починається за місяць до самого заходу".

Отже, резюмує полковник ЗСУ, для жителів Криму пролунав "дзвіночок" — їм потрібно бути напоготові.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького