Що саме зараз узгоджують західні партнери в "плані перемоги" від Зеленського - джерело в уряді

Топ-урядовець розповів, про яку складову українських пропозицій до США та ключових країн Європи мали домовитись на зустрічі у Рамштайні. У межах «плану перемоги» Володимира Зеленського Білий дім вивчає запити на допомогу, які раніше подав офіційний Київ, і які є частиною українських пропозицій. Про це NV розповіло топ-джерело в уряді, передають Патріоти України.

До жовтневої зустрічі у форматі Рамштайн, яка зараз буде перенесена, з боку України були подані деталізовані запити щодо необхідних озброєнь, боєприпасів та техніки, які міжнародні партнери мають підтвердити. Причому в США наразі перебувають, за словами співрозмовника редакції, представники Міноборони, які допомагають відпрацьовувати ці заявки.

«До поданих пакетів [запитів на допомогу] не було критичних зауважень [з боку партнерів], лише намагання розібратися, що для чого потрібно. Частково висновки цього розбору будуть об’явлені на Рамштайні», — додав цей анонімний топ-урядовець. Також він пояснив, що це питання стосується саме військової складової, а політична частина «плану перемоги» відпрацьовуйтеся окремо.

Раніше британська The Times писала, що план перемоги Зеленського складається з чотирьох ключових пунктів, серед яких — гарантії безпеки, операція в Курській області, постачання зброї та фінансова допомога.

Презентувати європейцям свій план український лідер планував під час зустрічі у форматі Рамштайн, яку нині перенесли через ураган в США, який змусив Джо Байдена відмовитись від перельоту до Німеччини. Тому вчора Зеленський заявив, що впродовж доби розпочне переговори з кожним з лідерів європейських країн-ключових партнерів України окремо.

Джерело: НВ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Помстились" за тварин, жорстоко вбитих в Україні: Корови розгромили могили "героїв СВО" під Томськом (відео)

четвер, 10 жовтень 2024, 15:55

У селі Каргасок під Томськом корови розгромили могили учасників військової агресії РФ проти України. Відповідне відео опублікували у соцмережах місцеві жителі, передають Патріоти України. На оприлюднених кадрах росіянка ганяє цвинтарем стадо корів, обу...

Сили оборони України вдарили по аеродрому "Ханська" в РФ: Під час атаки там було 57 літаків і вертольотів - джерела

четвер, 10 жовтень 2024, 15:44

У ніч на 10 жовтня Сили оборони України завдали успішного удару по військовому аеродрому "Ханська" в республіці Адигея, що на території РФ. На аеродромі базувалися літаки Су-34, Су-35 та вертольоти Мі-8. Про це повідомляють Патріоти України з посилання...