"Що за х*йня?": У РФ стьобний танець Зеленського випадково став частиною уроку про "патріотизм" (відео)

Уривок із Зеленським виявився у YouTube-ролику на тему «Що таке батьківщина» (Фото:Колаж NV)

У Бурятії учням однієї зі шкіл Улан-Уде на уроці «Розмови про важливе» випадково показали стьобний танець президента України Володимира Зеленського з часів, коли він ще виступав у студії Квартал 95. Про це розповіли у місцевому Telegram-каналі "Люди Байкалу", передають Патріоти України.

Як повідомляється, вчителька вирішила ввімкнути дітям ролик на тему «Що таке батьківщина», у якому виявилися монтажні вставки з рибою, яка цікавиться «Що за х*йня, бл*?», та номером за участю Зеленського, у якому він разом зі своїми колегами по 95-му кварталу пародіює кліп українського танцювального колективу KAZAKY під композицію Shadowraze — Astral step.

Імовірно, причиною конфузу стало те, що викладачка просто не подивилася відео повністю перед тим, як показати його школярам, унаслідок чого вони отримали важливий урок про те, що так звана «велич» Росії — не більше ніж створена пропагандою фікція, яка дуже легко руйнується українським тролінгом.

При цьому YouTube-канал, звідки було взято ролик, називається САЙТ 100eballnik, однак педагога це анітрохи не збентежило.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...