Щоб краще бити російських окупантів, артилерійські підрозділи провели змагання

Артилерійські підрозділи морської піхоти виборювали першість у змаганнях на кращий розрахунок оперативного командування «Схід».

Артилерійські підрозділи провели змагання

Артилеристи 36 окремої бригади морської піхоти боролися за право називатися кращим артилерійським розрахунком.

БМ-21 «Град» ЗСУ. Серпень 2020. Фото: Міноборони України

Змагання проходили без бойової стрільби в районі відведення серед механізованих, мотопіхотних, танкових та десантно-штурмових бригад, які виконують завдання в операції Об’єднаних сил.

МТ-12 «Рапіра» ЗСУ. Серпень 2020. Фото: Міноборони України

На змаганнях використовували 122-мм самохідну артилерійську установку 2С1 «Гвоздика», 100-мм гармату МТ-12 «Рапіра» та реактивну систему залпового вогню калібру 122 мм БМ-21 «Град».

Артилерист ЗСУ. Серпень 2020. Фото: Міноборони України

Зазначається, що захід було проведено з метою вивчення передового досвіду використання артилерійських підрозділів в районі ООС та удосконалення професійної майстерності.

Завершальний етап заходу – визначення найбільш професійних артилерійських розрахунків.

2С1 «Гвоздика» ЗСУ. Серпень 2020. Фото: Міноборони України

Відповідно до видів артилерії, підрозділи морської піхоти розмістилися в турнірній таблиці таким чином: екіпаж реактивної системи залпового вогню БМ-21 «Град» виборов перше місце; екіпаж самохідної артилерійської установки 2С1 «Гвоздика» посів друге місце; розрахунок протитанкової гармати МТ-12 «Рапіра» – третє місце.

Джерело

Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Васал їде до сюзерена випрошувати додаткову допомогу": Дипломат Чалий - про візит Путіна до Китаю

четвер, 25 квітень 2024, 23:17

Валерій Чалий, дипломат, надзвичайний і повноважний посол України у США, вважає, що Путін збирається до Пекіну не тільки, щоб нарешті хоч кудись поїхати, де б його не арештували, а й буде випрошувати додаткову допомогу, передають Патріоти України. "Пут...

Сікорський спрогнозував наслідки атаки Росії на країни НАТО

четвер, 25 квітень 2024, 22:55

Якщо Російська Федерація нападе на будь-яку країну НАТО, то неминуче зазнає поразки. Не Захід має боятися прямого зіткнення із РФ, а навпаки. Відповідні заяви пролунали у виступі міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського перед Сеймом 25 к...