"Щоб мене скомпрометувати": Бред Пітт заявив, що Анджеліна Джолі навмисно продала частину їхнього бізнесу російському олігарху

Колишнє голлівудське подружжя Бред Пітт та Анджеліна Джолі через чотири роки після офіційного розлучення все ще продовжує з'ясовувати свої стосунки. Так, актор звинуватив колишню в тому, що вона таємно продала частину їхнього бізнесу - виноробні Château Miraval, передають Патріоти України.

За словами Пітта, Джолі навмисно віддала половину акцій російському мільярдеру та власнику Stoli Group Юрію Шефлеру. Зі свого боку Бред був проти співпраці з росіянином та кілька разів відхиляв його пропозицію. Через це актор знову подав на екскохану до суду.

Про продаж частини бізнесу актор дізнався 2021 року та запевняє, що його ексдружина навмисно зробила це, аби помститися колишньому за судові тяганини щодо опіки над дітьми, пише Page six.

Ба більше, як стверджує Пітт, акторка не просто так віддала свою частку саме Шефлеру. Нібито Джолі знала, що це погано вплине на бізнес, враховуючи зв'язки олігарха з Путіним - зокрема, його "вторгнення до України та гомофобний законодавчий порядок".

"Її рішення припинити переговори з Піттом було навмисним і безпідставним. Як буде продемонстровано в суді, дії Джолі були незаконними, а також серйозно й навмисно завдали шкоди Пітту та несправедливо збагатили її саму. Stoli та Джолі намагалися змусити Пітта до партнерства з незнайомцем і, що ще гірше, незнайомцем з отруйними асоціаціями та намірами", - йдеться в документі, який подали представники Пітта до Вищого суду Лос-Анджелеса.

Нагадаємо, що Бред Пітт та Анджеліна Джолі придбали виноробню на півдні Франції 2008 року. Для Пітта мати бізнес у цій справі було давньою мрією, тож він вклав чимало зусиль і коштів у просування своєї торгової марки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, — офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...