Щоб писати, що посол Залужний у Лондоні - це заслання, треба бути зовсім вже тупим. Або брехливим, - експерт із комунікацій

"Кілька думок про Залужного - посла. Щоб писати, що посол Залужний у Лондоні - це заслання, треба бути зовсім вже тупим. Або брехливим. Призначення в столицю світових фінансів і економіки, одну з політичних і медійних столиць цієї планети може розглядатися як “заслання” тільки в стані неадекватності", - пише консультант із комунікацій Юрій Богданов на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Навряд можна виявити більше поваги до ключового союзника, ніж направити туда послом людину такого статусу як у Валерія Федоровича. І так, британська преса і політика завжди були до нього доволі компліментарні. Тому, звісно, британці з радістю погодяться.
Я розумію безсильну злобу тих йолопів, які мріяли про Залужного “на барикадах” проти “злочинної влади”, але Валерій Федорович продемонстрував що він достатньо державник, щоб на такі речі не вестися.
“Чому генерал їде послом?”. Я розумію, що у нас посол давно часто сприймається як якась синекура або відстійник для “вчорашніх”. Але у нас вистачало і вистачає кваліфікованих і дуже крутих послів. Достатньо слідкувати за роботою Оксани Маркарової чи Сергія Корсунського. Тому посол Залужний під час війни - генерал і герой - абсолютна норма.
Не треба думати, що Залужний не знає що він робить, коли погоджується на це. Бажаю Генералу успіху на новій роботі. Най все вдасться!".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...