Щодня забирають до 10 осіб: Окупанти у Мелітополі стали частіше викрадати людей

У тимчасово окупованому Мелітополі останні два тижні почастішали випадки викрадення людей – окупанти щодня до полону забирають до 10 осіб. Про це в ефірі національного телемарафону розповів міський голова Мелітополя Іван Федоров, передають Патріоти України.

"Ми бачимо, що кожного дня до 10 людей забирається в полон. Причому різних категорій: пенсіонерів, журналістів, студентів", - сказав він.

Також у людей перевіряють телефони і татуювання. Іван Федоров порадив людям "чистити" телефони та виїжджати. "Я вдячний міжнародним партнерам, які організовують евакуацію мешканців. Зокрема, оплачують виїзд. Дорога займає 4-6 днів. Потім наші мешканці опиняються в безпеці. Щоб разом після звільнення повернутися до нашого Мелітополя", - сказав мер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...