"Щодо Ломаченка. Пушкіністанський мір не прийшов до нього в хату. Він не відчув окупації, тому його все влаштовує", - журналістка

"До суперечок стосовно Усика і Ломаченка. Обоє суперталановиті і дуже анатомічно породисті чоловіки. Прям як з картин про козацьких старшин та запорожців", - пише журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Однак враховуючи, що обидвоє – суперзірки світового спорту, за них дуже чіпко взялась ворожа пропаганда і РПЦ. На якомусь етапі пушкіністи вважали через все це, що це їхні ісконно пушкіністанскіє боксери. В Кремлі навіть мали серйозні план дати спортсменам російське громадянство.

Але у 2022 року ворожі окупанти прийшли у дім Усика, на*рали у дитяче ліжечко, викрали одного з кумів так, що донині немає жодних відомостей про його долю – тому він і поміняв свою публічну позицію. "Ми сказали доньці, що 24 лютого дня народження не буде, бо почалась війна", – сказала в інтерв'ю дружина Усика Катерина. Враховуючи, що для нього родина важлива – це був потужний фактор змін.

Із публічних інтерв'ю подружжя Усиків стало відомо, що окупанти викрали з дому бойлер, накрали спортивних костюмів і начіпляли по периметру багато гранат. Усик знайшов записи, де окупанти-кадирівці радіють з того, що грабують хату "того самого Усика".

Щодо Ломаченка. Пушкіністанський мір не прийшов до нього в хату. Він не відчув окупації, тому його все влаштовує. І продовжується публічне самозакопування.

Як колись читатиму лекцію студентам про вплив ворожих наративів на публічних людей, і як саме цей інструмент освоїла РФ – якраз покажу це на прикладі Усика".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...