Щойно з передової: Відомий фотограф показав руки українського піхотинця

Український фотограф Костянтин Ліберов поділився світлинами з українськими військовими та знищеною ними військовою технікою. На одній зі світлин, опублікованих у Instagram - руки солдата, який повернувся з передової, передають Патріоти України.

"Руки піхотинця, який щойно вийшов з позицій. Ротації відбуваються дуже рідко та з великою небезпекою через те, що майже всі логістичні артерії контролюються ворожими фпв дронами", - написав Ліберов.

Також у фоторепортажі є світлина з піхотинцями, які щойно вийшли з позицій в районі Новогродівки Покровського району Донецької області.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Це вже «зрада» – чи ще ні?

субота, 5 жовтень 2024, 15:49

Стосовно повідомлення про нібито пропозицію Зеленського визнати за росією окуповані території в обмін на... "гарантії НАТО". Тепер про критичне. Financial Times пише, що Зеленський привіз на Захід пропозицію де факто погодитись із окупацією українських...

Керував дуже недовго: Внаслідок удару Ізраїлю по Бейруту загинув ймовірний наступник Хассана Насралли

субота, 5 жовтень 2024, 15:41

Хашем Сафіддін, ймовірний наступник колишнього лідера Хезболли Хасана Насралли, був ліквідований унаслідок ізраїльського удару по південному Бейруту, Ліван. Про це повідомляє саудівська інформагенція Аль Хадат, яку цитує The Jerusalem Post, передають П...