Щось додали в їжу: Разом з дружиною Буданова отруїли кількох працівників ГУР, - ЗМІ

Дружина керівника Головного управління розвідки Кирила Буданова, Маріанна після отруєння пройшла перший етап лікування. Отруєння підтвердилося ще у кількох працівників ГУР. Про це пише "Українська правда" з посиланням на джерела у силовому блоці, передають Патріоти України.

За даними співрозмовників, дружина Буданова скаржилася на погіршення самопочуття. "По дружині Буданова (отруєнню - ред.) правда. Вона скаржилася на погане самопочуття, тому здали аналізи, які виявили отруєння", - розповіли джерела.

Дружину Буданова "скоріш за все отруїли через їжу". Їй вже краще. Маріанна пройшла перший етап лікування. "Оскільки дружина Буданова невеличка з маленькою вагою, проявилося у неї швидше. А так отруєння підтвердилося ще у кількох співробітників: вони просто велетенські трохи, нічого за собою не помічали, зараз теж лікуються", - повідомили джерела.

Отруєння Маріанни Буданової

Нагадаємо, дружину очільника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирила Буданова Маріанну отруїли. За даними ЗМІ, у Маріанни Буданової діагностували отруєння важкими металами.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...