Щось дивне прилетіло із Естонії: У Росії поскаржилися на НЛО

Вчора, 28 травня, до Псковської області влетів невідомий об'єкт з території Естонії. Прикметно, що це не перший схожий випадок за останні кілька місяців. Про це пишуть російські ЗМІ, передають Патріоти України.

Зазначається, що службовці сил ППО підозрюють системні нальоти на Петербург із Прибалтики. "Об'єкт, що влетів учора, рухався у напрямку до Санкт-Петербурга зі швидкістю 150 км/год на висоті 1500 метрів. ППО оголосило сигнал "Режим", але об'єкт встиг зникнути з радарів. За півтори години сигнал зняли", - йдеться у повідомленні.

Імовірно, йдеться про метеозонд. Такі можуть використовуватися для розкриття роботи ППО.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Не знають спокою ні вдень, ні вночі": Сирський показав знищення живої сили й техніки окупантів (відео)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Сили оборони України й далі активно знищують живу силу і військову техніку країни-агресора РФ. Про це в Telegram 20 квітня заявив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти України. "Окупанти не знають спокою ні вдень, ні вночі. Про ц...

"Працюють занадто повільно": Міноборони Британії гальмує постачання озброєння для України - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 12:59

Міністерство оборони Великої Британії звинувачують у «повільній роботі» з невикористанням половини з £900 млн для України. Затримки означають, що лише £404 млн із коштів, пожертвуваних дев’ятьма країнами, було витрачено. Про це повідомляє The Guardian,...