Щось готується? До Білорусі прилетіла група російських генералів і ще невідомий VIP-борт

Вранці 1 грудня на аеродромі в Мачулищах приземлився пасажирський "Ту-154М", який доправив до Білорусі групу російських генералів. Про це повідомив Телеграм-канал "Беларускі Гаюн", передають Патріоти України.

"Сьогодні о 09:23 (за мінським часом) на аеродромі в Мачулищах приземлився пасажирський Ту-154М ПКС РФ (RA-85686), який прилетів з аеродрому Чкаловський. Відомо, що борт доправив до Мінська групу російських генералів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що пропагандисти про цей візит не повідомляли. На опублікованих кадрах наради у самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка російських генералів не помічено.

Пізніше у білоруському повітряному просторі було помічено урядовий VIP-борт Спеціального льотного загону Росія (RA-09007). Повідомляється, що він прямує в бік Мінська. Хто перебуває на борту літака - поки не відомо.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Тилові журналісти легковажать: Боєць ЗСУ розповів про переваги російського "танка-мангала" під час ворожих штурмів

середа, 24 квітень 2024, 9:05

Хоч танк і не маневрений та має багато недоліків, він може виконати свою місію під час штурму — завести колону в населений пункт і стріляти просто в лоб, говорить командир танкового підрозділу. . Останнім часом дедалі частіше з'являються повідомлення ...