"Шість ракет. Влучання в радіусі 300-400 метрів навколо мого будинка": Харків'янка розповіла про наслідки чергового обстрілу росіян (фото)

"Це Харків. Фото руйнувань після обстрілу ввечері 30 березня. Шість російських ракет. Влучання в радіусі 300-400 метрів навколо мого будинка", - пише харків'янка Ганна Ярмолюк на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Холодна гора. Та її частина, яка історично називається Карпівка. Мій район прийнято вважати тихим. Навіть не всі харків'яни знають про існування цього місця. Компактний замкнутий світ. Кілька вулиць на схилах. Здебільшого приватна забудова. Сади, палісадники, абрикоси, волоські горіхи. Деяким будинкам 100-150 років. Дві будівлі мають статус пам'яток архітектури. В одній з них мені доводилося бувати в дитинстві. Сюди мене забирав після школи дідусь до себе на роботу. Я тут виросла. Тут був мій дитячий садочок в старому особняку. Моя перша школа. Один з найстаріших парків Харкова. Прогулянки з бабусею і дідусем. Бузок навесні, шовковиця влітку, барвисте кленове листя восени. І поїзди. Прогулянка вважалася не повноцінною, якщо ми не дивилися на поїзди. Як і більшість дітей, які виросли в цьому районі.
Вже рік сюди прилітають російські ракети і авіабомби. Прилітають в парк, в приватний сектор в пам'ятки архітектури.
Прокуратура на своїх фотографіях фіксує руйнування. Це їхня робота. Але я навіть за цими фотографіями можу точно визначити, який саме будинок зруйнували учора. За скупими офіційними повідомленнями я можу точно визначити, що ще зруйнували або пошкодили російські С-300. Бо це Мій Світ".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ключові сигнали від Заходу для України після виборів у Росії, - політолог

понеділок, 18 березень 2024, 23:30

"Сьогодні важливий день, у ньому можуть бути сигнали того, як буде розгортатися ситуація навколо війни. Бо сьогодні світ має відреагувати на путінський фарс під назвою вибори", - пише політолог Віктор Андрусів у своєму Телеграм-каналі, передають Патріо...