"Шкіра вбирає все, що ви на неї наносите": Найгарячіша бабуся в світі розкрила секрет своєї краси

Джина також розповіла про свій раціон та відкрила свій погляд на психологію.

Найгарячіша бабуся в світіАвстралійка Джина Стюарт, визнана найгарячішою бабусею в світі, заявила, що підтримувати зовнішній вигляд їй допомагають суворий режим догляду за шкірою й дієта. До того ж вона нібито не витрачає на них багато грошей, інформують Патріоти України.

Нещодавно модель журналу Maxim відсвяткувала 51-річчя. Секретами своєї краси жінка поділилася в інтерв'ю Daily Star.
Насамперед Стюарт зазначила, що замість того, щоб купувати модні косметологічні засоби, вона вибирає доступне кокосове масло. За її словами, цей натуральний інгредієнт відмінно підходить для зволоження сухої шкіри, позбавлення від прищів і зменшення запалення. Модель підкреслила, що почала використовувати його ще в підлітковому віці.

"Я старанно зволожувала ним все своє тіло з голови до п'ят із 19 років після кожної ванни або душу. Твердо вірю, що це кардинально змінило мою шкіру і зробило її максимально еластичною", – поділилася австралійка.

Органічне кокосове масло першого віджиму вона назвала чистим від природи засобом, який є ідеальною альтернативою зволожуючого крему.

"Шкіра вбирає все, що ви на неї наносите. Згодом, якщо ви використовуєте зволожуючі засоби з хімічними добавками, я вважаю, що це не може бути корисно для вашого здоров'я. Вам не потрібні ці дорогі зволожуючі засоби", – висловила переконання Стюарт.

Найгарячіша бабуся в світі додала, що також щодня користується маслом шипшини. Його вона назвала своєю своєрідним "ботоксом у пляшці" й секретною зброєю проти старіння.

Джині Стюарт – 51 рік

Вважається, що цей доступний за ціною продукт добре підходить для зволоження, освітлення і відновлення шкіри.

Крім цього, мама чотирьох дітей і бабуся для двох онуків, Джина Стюарт зазначила, що сприяє її більш молодому зовнішнім вигляду і здорове харчування.

Джина Стюарт – модель журналу Maxim

Так, модель часто вживає білкові страви, наприклад, курку, індичку та рибу. Додає до свого раціону багато овочів і корисних вуглеводів. У Instagram вона писала, що салат, брокколі та солодка картопля – одні з її улюблених страв. Відмову від випивки і каву жінка назвала "важливою" частиною турботи про себе. Водночас зізналася, що не зовсім відмовилася від ласощів.

"Я люблю шоколад і не заперечую цього, але тільки в помірних кількостях", – сказала модель.

Вона щиро вірить у силу розуму над матерією, зокрема, що психічне здоров'я також важливо, як і фізичне.

У Джини Стюарт четверо дітей і двоє онуків

"Хороший хакер – це душевний спокій, розуміння того, що мене турбує, і максимальне зниження цього стресу. Вірю: ми є те, що ми їмо, відчуваємо і думаємо. Все це підживлює нас на кожному рівні щодня, корисно для яскравого та здорового життя", – уклала Стюарт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ганна Маляр насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян", - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:30

"Колишня заступниця міністра оборони насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян, які, наче атланти, тримають все на своїх спинах", - пише журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва у своїй колон...

"В 90-е российская "элита" была мега жадная, ох*евшая и мерзкая по всем направлениям. А путин(-изм), - это результат ее усилий", - Іван Яковина

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:15

"Все российские либералы 60+ страшно возмущены фильмом ФБК об истоках путинизма. В принципе, логично: весь фильм их тыкают лицом в то, что это они (и их друзья) не просто проебали страну, а подарили ее Путину с его гопотой", - пише російський журналіст...