Шляхом "Тесли": У Новій Зеландії випробують першу бездротову систему передачі енергії на великі відстані

Єдиним суттєвим мінусом технології є дальність роботи, яка обмежена зоною прямої видимості.

Нові пристрої бездротової передачі енергії компанії Emrod можуть передавати великі обсяги електроенергії між двома точками. Єдиним суттєвим мінусом технології є дальність роботи, яка обмежена зоною прямої видимості. У системі використовується передавальна антена, реле та ректена (антена, що здатна перетворювати мікрохвильову енергію в електрику), передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Як це працює

Електромагнітні хвилі використовують безпечні неіонізуючі радіочастоти, як Wi-Fi, Bluetooth і RfID (Спосіб автоматичної ідентифікації об'єктів, в якому за допомогою радіосигналів зчитуються або записуються дані, що зберігаються в мітках). Також енергія передається безпосередньо між двома точками, що гарантує підвищену безпеку.

Технологія взагалі не піддається впливу будь-яких атмосферних і погодних явищ. Крім того системою передбачено появу птахів, вертольотів, дронів та інших об'єктів під час роботи – передача енергії зупиниться, якщо датчики лазерного перетину зафіксують сторонні об'єкти.

Спершу планується передавати струм потужністю до 2 кВт. Згодом обсяги переданої енергії будуть багаторазово збільшені.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"У нинішньої молоді не країна головна цінність": Російський депутат видав чергову маячню про "правильний світогляд"

вівторок, 23 квітень 2024, 21:53

"А якщо завтра велика війна? А якщо завтра у похід? Хто воюватиме? В нас покоління 30 років виховувалося. У нас якась головна цінність? Життя – головна цінність!" А мене з дитинства виховували: у мене спочатку країна, потім мої рідні та близькі, потім ...

"Ой, мама, я домой хочу!": Росію накрив руйнівний ураган з градом (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 21:01

Після масштабних повеней до Росії прийшли урагани - негода розгулялася в Татарстані, є руйнування. Про це повідомляє низка інформ-ресурсів, передають Патріоти України. "Ураган у Татарстані, зараз він рухається на Казань. Влада закликає мешканців сидіти...