Шоумен Остапчук заявив, що його кар'єру "спробували знищити", Влад Яма відреагував

Ведучий Володимир Остапчук порушив мовчання після скандалу, в який потрапив через вечірку у Греції, на якій були присутні росіянки. Остапчук заявив, що його кар'єру «спробували знищити». Раніше дівчина Остапчука Катерина Полтавська заступилася за нього і зазначила, що Володимир відмовився б від вечірки, якби знав про запрошення на свято росіянок. Остапчука на острів Міконос запросила українка Юлія Буряк, яка колись була одружена з росіянином. На сторінці в Instagram ведучий зазначив, що за 15 років своєї кар'єри жодного разу не був ведучим заходу, де замовники — росіяни, передають Патріоти України.

«Мені шкода, що в нашій країні можна ось так просто спробувати знищити карʼєру, яка будувалася 15 років. У випадку Данилко — карʼєру 25 людей. Без фактів, доказів — просто текстом в телеграмі. Я не можу відповідати за всіх, але відповім за себе: я за всі свої майже 39 років жодного разу не був на Росії. Я за 15 років своєї карʼєри жодного разу не був ведучим заходу, де замовники — росіяни. Бо я не працюю і не працював на їх ринок. Я - український ведучий. І скільки не пропонували — ніколи не мріяв про Москву.

Я віддаю особисто свої кошти на нашу армію. У минулому місяці — близько 500 тис. грн. Не збираю з вас. Віддаю свої. Я не святий і ви знаєте про всі мої „боки“, які ми разом з вами проходили. Але ви маєте розуміти, що я ніколи не дозволив би собі зруйнувати свою карʼєру й вашу любов через трьох рос морд на дні народження. Якби я знав, що вони там будуть, я б лише відправив їм туди торт з гі*на. Я не знаю, за що мене так карма лупить. Хоча, можливо, ще й досі за особисте життя, але я кожного дня намагаюся її відпрацювати.

Якщо шукати ворогів всередині, можна не помітити, як зовнішній ворог вставить у спину ножа. Ми, українці, вже всім довели, що вміємо обʼєднуватися проти зла, але коли це стосується своїх — давайте хоч трохи спочатку розбиратися і якщо людина дійсно винна — тоді вже гнати вилами», — написав Остапчук.

Пост Остапчука прокоментував Влад Яма, який відсиджується в США і якого часто хейтять українці. «Welcome», — написав хореограф.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...