"Шпана з пітерської підворотні": Авіаексперт прокоментував смерть російського пілота Кузьмінова

Авіаексперт, провідний науковий співробітник Державного музею авіації Валерій Романенко, коментуючи вбивство російського пілота Максима Кузьмінова, який перегнав вертоліт Мі-8 агресора на територію України, відповів, чи спецслужби РФ діють агресивніше, ніж радянські, передають Патріоти України.

«Звичайно. Вони зараз втратили всі стримуючі засоби. Раніше вони боялися — міжнародних ускладнень, європейських санкцій, оголошень в ООН. Тобто було бажання виглядати не те, щоб джентельменами, але пристойними. А зараз вони показують, що вони все ж шпана з пітерської підворотні і відповідними засобами діють. Зараз жодної уваги не звертають на будь-які обмеження», — зазначив Романенко.

Також він вважає, що це може мобілізувати країни НАТО у протидії російським диверсантам, що «ми і бачимо щоденно». «Зараз створюється коаліція за коаліцією. Пальців не вистачає на руках, щоб ці коаліції перерахувати — F-16, дронова, протиповітряна, морська. <...> Зараз Європа зрозуміла, що таке Росія», — додав Романенко.

19 лютого ГУР підтвердило смерть російського пілота Максима Кузьмінова.

Раніше інформацію про вбивство поширювали російські Telegram-канали та ЗМІ. Кузьмінов начебто отримав від п’яти до 12 вогнепальних поранень. Також іспанські правоохоронці виявили згорілу машину, яка «зникла з місця події після вбивства». За словами сусідів, у районі, де знайшли тіло, живе багато іноземців, зокрема з України та Росії.

Джерело: Радіо НВ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...