"Шпана з пітерської підворотні": Авіаексперт прокоментував смерть російського пілота Кузьмінова

Авіаексперт, провідний науковий співробітник Державного музею авіації Валерій Романенко, коментуючи вбивство російського пілота Максима Кузьмінова, який перегнав вертоліт Мі-8 агресора на територію України, відповів, чи спецслужби РФ діють агресивніше, ніж радянські, передають Патріоти України.

«Звичайно. Вони зараз втратили всі стримуючі засоби. Раніше вони боялися — міжнародних ускладнень, європейських санкцій, оголошень в ООН. Тобто було бажання виглядати не те, щоб джентельменами, але пристойними. А зараз вони показують, що вони все ж шпана з пітерської підворотні і відповідними засобами діють. Зараз жодної уваги не звертають на будь-які обмеження», — зазначив Романенко.

Також він вважає, що це може мобілізувати країни НАТО у протидії російським диверсантам, що «ми і бачимо щоденно». «Зараз створюється коаліція за коаліцією. Пальців не вистачає на руках, щоб ці коаліції перерахувати — F-16, дронова, протиповітряна, морська. <...> Зараз Європа зрозуміла, що таке Росія», — додав Романенко.

19 лютого ГУР підтвердило смерть російського пілота Максима Кузьмінова.

Раніше інформацію про вбивство поширювали російські Telegram-канали та ЗМІ. Кузьмінов начебто отримав від п’яти до 12 вогнепальних поранень. Також іспанські правоохоронці виявили згорілу машину, яка «зникла з місця події після вбивства». За словами сусідів, у районі, де знайшли тіло, живе багато іноземців, зокрема з України та Росії.

Джерело: Радіо НВ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...