"Штурм очима бійця": Українські військові показали атаку під Бахмутом (відео)

Українські військові оприлюднили відеозапис, який був знятий під час атаки на позиції противника на Бахмутському напрямку. Відео оприлюднено в Telegram третьої окремої штурмової бригади, передають Патріоти України.

«Десантуємось вздовж ворожих позицій в районі Бахмута. В ході бою один із бійців дістає ушкоджень, але штурм продовжується», - розповів один із бійців.

На відео видно, що штурм розпочинається відразу після висадки десанту. Навіть після того, як один із військових постраждав, інші продовжують вести бій, проте пораненому надають необхідну допомогу, оцінюють його стан і забезпечують оперативну евакуацію.

Тим часом інші бійці продовжують стріляти у напрямку російських військових. З відеозапису, опублікованого українськими військовими, видно, що російські окупанти знаходилися всього в ста метрах від позицій українських захисників.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...