Шукають жертв у мережі: В Україні з'явився ще один вид шахрайства

В Україні з'явився ще один вид шахрайства із фейковими роботодавцями.

Так, у Харкові на одному із сайтів з оголошеннями про працевлаштування жителів міста намагалися "розвести" з роботою особистого водія. Про це повідомляється на місцевому Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Харків'янин розповів, що зателефонував такому собі Віктору, побачивши його вакансію, і той спершу здавався "нормальним у спілкуванні".

"Він запитав, курю я чи п'ю, вік, паспортні дані. Сказав, що він депутат і працює на Конституції, 7. Приїжджаю на зустріч, дзвоню, а він мені каже: не міг би я зайти в магазин продуктовий і купити пляшку коньяку, десерту і пачку сигарет, у них там банкет. Я це все купив і по дорозі дзвоню, кажу: виходьте", – розповів ошуканий чоловік.Після цього "роботодавець" попросив його поповнити рахунок на телефоні, але чоловік відмовився.

У результаті "депутат" пообіцяв передзвонити харків'янину, але цього так і не зробив, а на дзвінки не відповідав.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Проста викладачка медичного коледжу: У матері топ-чиновника СБУ знайшли елітну нерухомість (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 20:16

Мати голови економічного управління СБУ Анатолія Лойфа, яка працює звичайною викладачкою закарпатського медичного коледжу, несподівано "заробила" понад 1 мільйон гривень і стала власницею елітної нерухомості. Про це пишуть журналісти "Слідство.Інфо", п...

Куди зник Рустем Умеров?: У наказі Міноборони знайшли дивну деталь (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 20:04

В нещодавно підписаному законі про затвердження Змін до Положення про військово-лікарську експертизу знайшли дивну деталь, підписав цей закон не Міністр Оборони. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Верховної Ради України. Мережа н...