"Шутки закончились". Так підсумував путінський кухар та директор зеків зустріч у форматі "Рамштайн-11", - Голобуцький

"Ви тільки гляньте як заскавучав прігожин після Рамштайну-11. “Шутки закончились”. Так підсумував путінський кухар та директор зеків зустріч у форматі Рамштайн-11 та ключові домовленості нашого міністра оборони Резнікова з НАТО", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Феййсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Що так не на жарт перелякало прігожина? Впевнений, що серйозно перелякався не лише він, але так склалося, що лиш прігожин може озвучувати те, про що воліють мовчати у шойгу та герасимова.
Ключовим результатом засідання Рамштайну стало не стільки виділення чергових пакетів військової допомоги для України. Хоча, без сумніву, і це дуже важливе. Історичним стало рішення про “зелене світло” для тісної співпраці з NSPA, агенцією НАТО з підтримки та постачання. І саме ця домовленість Резнікова з НАТО по NSPA не на жарт перелякала прігожина.
Тому що, за словами міністра оборони Резнікова, це рішення дозволить Україні швидко, безперешкодно та ефективно проводити військові закупівлі, використовуючи логістичне забезпечення країн НАТО. Якщо просто казати: зброї для ЗСУ буде більше, а найголовніше - швидше.
Символічно, що до першої річниці першого засідання Рамштайну, яка буде 26 квітня, Україна повноцінно інтегрується до системи NSPA та набуває оперативної сумісності з НАТО. І це насправді є ключовим механізмом ефективності Альянсу. Тепер твердження, що “Україна де-факто є частиною НАТО” набуло реального підтвердження.
Навіть на болотах зрозуміли це. І серйозно перелякалися. Небезпідставно. Звідси і це пригожинське скавучання:
«Заявление, что все члены НАТО ждут Украину в НАТО, тоже ничего хорошего не несет, а значит, надо ощетиниваться.
Чтобы не повторилось так, как было в 1941-м году, когда жевали сопли и докладывали Сталину о том, что всё в порядке, с Германией договор». Але тут такий нюанс: тепер у росвійськ є шанс скопититись раніше, ніж "ощєтініцца".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...