"Швидше за все, він хотів би її вбити": Соціолог розповів, чому Путін змушений відкуповуватися від колишньої дружини

Російський президент Володимир Путін змушений відкуповуватися від колишньої дружини – Людмили Очеретної, оскільки вона володіє інформацією про нього психологічного характеру. Колишня дружина Путіна знає, що російський лідер садист. Про це розповів журналіст і соціолог Ігор Яковенко в ефірі телемарафону, передають Патріоти України.

"...я думаю, що Путін зараз змушений відкуповуватися від своєї колишньої дружини, тому що дійсно... Людмила Путіна-Очеретна, вона має досить важливу інформацію... я не думаю, що вона знає якісь таємниці Путіна, якийсь компромат матеріальний, майновий, тут вже мало що можна додати... про Путіна все відомо – скільки він накрав, скількох він убив – це все відомо", – зазначив експерт.

На його думку, Очеретна має спостереження іншого характеру – психологічного. "Це те, що Путін садист... Путін прекрасно розуміє, що, загалом – вбити її він не може, хоча, судячи з усього, швидше за все, хотів би", – додав журналіст.

Яковенко вважає, що Очеретній пропонують розповісти про життя з президентом РФ і на основі цієї розповіді видати книгу під її ім'ям, яка стала б бестселером. "І щоб цього уникнути, безумовно, Путін дає якісь подачки їй, відкуповується від неї", – заявив соціолог.

Особисте життя Володимира Путіна – цікаві новини

Екс-дружина Володимира Путіна – стюардеса Людмила Шкребнєва. Путін взяв у дружини Шкребнєву 28 липня 1983 року. У подружжя народилися дві дівчинки – Марія (1985 рік народження) і Катерина (1986 р.н.). У 2013 році подружжя оголосило про розлучення. Путін стверджував, що це спільне рішення. Людмила Путіна сказала, що шлюб завершився через те, що вони майже не бачилися.

ЗМІ приписують Путіну роман з російською спортсменкою-гімнастикою Аліною Кабаєвою. Журналісти з'ясували, що у президента РФ від спортсменки вже є двоє дітей.

Наприкінці січня 2016 року в ЗМІ з'явилася інформація, що колишня дружина Путіна вдруге вийшла заміж за бізнесмена Артура Очеретного.

У розслідуванні команди російського опозиціонера Олексія Навального йшлося, що екс-дружина президента Росії та її чоловік володіють віллами і квартирами в Європі та отримують мільйони рублів від московської мерії, "Газпромбанку" й ВТБ.

У вересні 2022 року колишній російський банкір і екс-друг очільника РФ Сергій Пугачов заявив, що у Путіна були інтимні проблеми до того, як він став російським лідером - йому безплатно "не давали".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

США призупинили постачання боєприпасів Ізраїлю - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 22:39

Минулого тижня адміністрація Байдена призупинила постачання боєприпасів, виготовлених у США, до Ізраїлю. Про це повідомляє Axios із посиланням на двох ізраїльських чиновників, передають Патріоти України. Зазначається, що США зупинили постачання зброї і...

Спланована стратегія: Полковник ЗСУ пояснив, чому росіяни тероризують Одесу і Харків

неділя, 5 травень 2024, 21:43

Систематичні обстріли Харкова та Одеси – це виконання не військових, а інформаційно-психологічних задач. Як пояснив в коментарі 24 каналу воєнний оглядач Роман Світан, агресор намагається тиснути на українське суспільство, аби так примусити країну до к...