"Сійярто під час поїздки до Нью-Йорку щемно розповідав, як жорстоко Україна мобілізує своїх громадян-угорців", - Голобуцький

"Сійярто під час поїздки до Нью-Йорку щемно розповідав, як жорстоко Україна мобілізує своїх громадян з угорців (а що - національність може бути причиною не брати до війська?) - і саме тому Будапешт наполягає на необхідності мирних переговорів, але Україна байдужа до таких пропозицій", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Поряд з українцями гинуть і угорці... Адже угорців, які живуть на Закарпатті, теж мобілізують в українську армію. В останні дні з'явилися кадри, як жорстко це часом відбувається".

--
Додав би ще про "заградзагони київського режиму для цивільного населення" - і взагалі не відрізнити від Путіна було би!".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...