Сіють паніку за допомогою... іграшок: Росіяни розповіли, як ЗСУ дурять їх своєю "новою фішкою"

Російські окупанти скиглять, що українські військові вигадують дедалі нові способи, щоб ввести супротивника в оману і посіяти в його лавах паніку. Відповідні скарги були опубліковані в одному з прокремлівських пропагандистських Telegram-каналів, передають Патріоти України.

«Скидають із дронів якісь заряди, що імітують стрілянину. Тобто, зачепився з ними у бій, скидання цієї хе*ні з різних сторін. Виходить, що з усіх боків звуки стрільби, ти губишся, думка: „Оточення?“. Але ні, це піротехніка, але дуже схоже на звуки кулемета, дуже», — розповів російський загарбник, який стверджує, що особисто зіткнувся із застосуванням ЗСУ таких хитрощів.

Крім того, за його словами, українські захисники також використовують спеціальні пристрої, що вловлюють і повторюють звуки, щоб убезпечити свої позиції від потайного підходу ворога.

«Побачив розкидані іграшки. Як хом’як-повторюшка. Вони звук копіюють і озвучують. Виходить ланцюжок звуків, навіть кроків і тріск гілок, не кажучи вже про команди і розмови. Сигналізація така. Поки йдеш, українці вже в курсі, та й сам губишся від звуків навколо», — бідкається росіянин.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...