"Сільвіо дуже злякався": Друг Берлусконі розповів моторошну історію про полювання з Путіним

Російський диктатор Володимир Путін дуже налякав нині покійного експрем'єра Італії Сільвіо Берлусконі під час спільного полювання у 2013 році. Про це розповів колишній сенатор від партії Берлусконі «Уперед, Італіє!» Фабріціо Чікітто, повідомляють Патріоти України з посиланням на видання Corriere della Sera.

За словами Чікітто, цю історію йому розповів сам Берлусконі. Так, у 2013 році Путін під час спільної відпустки запропонував йому сходити на полювання. Берлусконі до цього не тримав в руках рушниці, але очільник Кремля наполягав та дав йому зброю.

«Коли ми йшли по снігу, він побачив двох оленів і показав мені, щоб я подивився на одного: «Це твій. Стріляй». Я дав йому зрозуміти, що навіть якби я помер, я б не стріляв. Тоді він застрелив їх обох», – пригадав Чікітто слова Берлусконі.

Після цього Путін задоволено подивився на колишнього італійського прем'єра та сказав: «Сьогодні я запропоную тобі надзвичайну їжу». Він із ножем пішов до вбитих оленів.

«Він четвертував звіра і вирізав його серце. Потім він взяв дерев’яну тацю від охоронця, дав її мені і поклав зверху той шматок закривавленого м’яса зі словами: «Це буде виняткова страва». Я сховався за деревом і вирвав», – продовжив переказувати розповідь Берлусконі його друг.

Як додав Чікітто, після того, як Берлусконі розповів йому цю історію, між ними запала тривала тиша, після чого експрем'єр прокоментував ситуацію: «Можливо, це просто звичка мисливця».

Співрозмовник видання зазначає, що після цього випадку прем’єр Італії почав обережніше спілкуватись із Путіним, хоча до останніх годин, коли мав відповідні посади, опікувався підтримкою російської авторитарної системи та Путіна особисто.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

После завершения вояжа путина в Китай у РОВ стоит чёткий приказ – наступать - Злий Одесит

неділя, 19 травень 2024, 0:55

Вторая половина мая – начало июня должны стать периодом значительной активизации РОВ на Краматорском, Покровском, Лиманском и Купянском направлениях. Так же, перед РОВ стоит задача до конца лета срезать Роботинский выступ и взять под контроль Старомайо...

Китай однозначно хоче, щоб Путін зберіг загарбані в Україні землі, - Ольга Лень

неділя, 19 травень 2024, 0:30

"Держдума, виявляється, працювала в авральному режимі, щоб Путін поїхав до Китаю з новим урядом. Тому що на поклін до зовнішнього управлінця треба приїжджати підготовленими", - пише журналістка Ольга Лень у своїй колонці, передають Патріоти України, та...