"Сімоньян радісно констатувала в Соловйова катастрофічну ситуацію Росії в затіяній Путіним війні", - Голобуцький (відео)

"Сімоньян радісно констатувала в Соловйова катастрофічну ситуацію Росії в затіяній Путіним війні: вони одні проти всіх", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Напомню, что в Великую отечественную мы были по одну сторону баррикад - и с Великобританией, и в каком-то смысле с Францией, и с США, ну и лендлиз не надо забывать. Мы были вместе с ними. Против, в общем-то, горсточки мощных стран ...Германия, Италия, Япония - но, всё-таки, это три страны. Сейчас это весь так называемый Западный мир. И союзников у нас нет".

--
До Кремля доперло, що це перша війна, в котрій вони самі, без союзників. Що в усіх попередніх війнах Росія "перемагала" коштом союзників, зокрема і українці щоразу (на жаль) були на її боці. А тепер все, дурних більше нема.
Російські еліти і пропагандистський пул врешті дозріли до об'єктивної оцінки геополітичних, економічних і військових реалій. І до об'єктивної оцінки історії: чиїм коштом тупій, бідній, рабовласницькій Росії вдавалось якось перемагати в попередніх війнах, хоч і з шаленими втратами життів (передусім наших, на сором нам). Почали підводити основу під необхідність здатись?".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чеські політики зробили вже кілька заяв, що Україна має отримати таку ж підтримку Заходу, як і Ізраїль, - Голобуцький

вівторок, 16 квітень 2024, 12:40

"Чеські політики зробили вже кілька заяв, що Україна має отримати таку ж підтримку Заходу, як і Ізраїль під час удару Ірану. Міністр з європейських справ Чехії Мартін Дворжак висловив жаль, що повітряний простір України не захищається з тією самою енер...