Сюжет для трагікомедії: У Маріуполі окупанти будують табір для біженців з Бєлгородщини

В окупованому Маріуполі росіяни будують табір для біженців з Бєлгородської області РФ. Про це у вівторок, 18 червня, повідомив радник маріупольського міського голови Петро Андрющенко, передають Патріоти України.

"На бул. Меотиди на території колишнього дитячого табору Орльонок бєлгородська компанія ТОВ Енергобудпроект будує табір для розміщення жителів Бєлгородської області. Особливу пікантність ситуації надає місце розташування - бульвар Меотиди, якраз поруч з кварталом Стадіон, за який зараз б’ються маріупольці-безхатьки", - йдеться в повідомленні.

Андрющенко підкреслює не тільки іронію долі, а й той факт, що маріупольці для окупантів – другий сорт. Які дивні ігри долі. Бєлгородці, під чиє улюлюкання було знищено Маріуполь, тепер ховаються в Маріуполі від своєї війни. Це яскраво демонструє ставлення росіян: маріупольські безхатьки не мають ані пріоритету, ані ваги порівняно з "натуральними" росіянами. Таке...", – пише Андрющенко.

Окремо радник мера акцентує на темі хабарництва. Дивно, що забудовник не будував нічого, окрім підстанцій до того. Ото мабуть хтось грошей відвалив хабарями. Маріуполь стає найкращим містом для вивчення російського хабарництва та корупції.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Остання надія агресора: Плани Путіна зруйнуються, якщо Трамп програє - поважний американський Історик дав прогноз, коли настане мир

середа, 26 червень 2024, 21:55

Професор європейських досліджень у Принстонському університеті Гарольд Джеймс вважає, що поразка Дональда Трампа на президентських виборах може зруйнувати плани Путіна щодо України, передають Патріоти України. . В інтерв'ю газеті Neue Zürcher Zeitung ...

"Слобожанська м'ясорубка": Рупор російського генералітету заявив про провал наступу на Харківщині і небезпечну з боку ЗСУ, що наростає (відео)

середа, 26 червень 2024, 21:00

Можливо таким чином фронтове керівництво армії Путіна, надсилає Кремлю сигнал СОС, щоб пробитись скрізь переможні реляції Герасимова і Бєлоусова. Російський пропагандист і військкор Олександр Коц визнав провал наступу російської армії на Харківщині. Кр...