"Скабєєва чітко позначила статус "Атлас Вікенду" з Меладзе і величезною аудиторією", - політтехнолог Голобуцький

"Взірцева представниця кремлівської пропаганди Ольґа Скабєєва чітко позначила статус Атлас Вікенду з Меладзе і величезною аудиторією: це свідома і цілеспрямована протидія всім зусиллям (і так невеликим) держави в напрямку українізації. Це нівелювання мовних квот на радіо і ТБ, відсовування україномовної української музики назад до глибокого болота, де її тримали весь час, відновлення в глядачів слиновидільного рефлексу на "опщєпанятнає", совкове", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Держава на цю диверсію поки мовчить. Хоча окремі репліки "там не тільки Меладзе був, прийшли не на нього прицільно, там і "вовчиці" були" вже вихляпуються в інформаційний простір як спроба виправдання і навіть зустрічної атаки.
Нагадаю, Атлас Вікенд заснований у 2015 році концертною агенцією PMK Event Agency, яка є власником київського нічного клубу Atlas. 2018 року було зареєстроване ТОВ «Атлас Уікенд», засновниками якого стали Андрій Маркевич (10%), Ярослав Пахольчук (19%), Ірина Федорцова (20%) і Дмитро Сидоренко (51%), а цим товариством — ТОВ «Твій найкращий фестиваль».
Зауважте, на момент заснування вже рік тривала війна з Росією. Якщо 2015-го Вікенд заповнили переважно українськими гуртами і виконавцями, нехай частково і російськомовними, то вже 2016-го на тому Вікенді виступали Машина времени, Сплин, Аквариум, Станция Мир... І кілька вистав Подерв'янського ситуації не виправили. Далі тенденція до "мишебратьєв" хіба посилювалась.
Сім років війни активна частина суспільства попихає владу до захисту інформаційного, мовного, культурного простору від "мишебратьєв". Під цим тиском держава таки витрачає кошти, приймає закони, якось слідкує за їх дотриманням - аби відмежуватись від простору кремлівської пропаганди і совкових реалій. Це важко, це дорого, ККД мізерний... І тут по цьому всьому тов.Сидоренко з розмаху лупить з року в рік як не Макарєвічами й Акваріумамі, так Меладзе з Монеточками. Гадаєте, він настільки "я художнік, я так віжу", що цілковито не розуміє, що робить? Але держава і її спецслужби мовчать. Значить, все нормально".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...

Апетити всяких Аль-Каїд та ІДІЛ обмежуються банками, автобусами, церквами та концертними залами. Росія ж знищує цілі міста разом з їхнім населенням, - Невзоров

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:15

"ІДІЛ – винятково мерзенна організація. Але поводиться вона набагато делікатніше і скромніше, ніж росія. Саме РФ зараз претендує на місце примадонни світового тероризму", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передают...