Скалічений у ДТП: Грошей інколи і на хліб не вистачає, а потрібні ще і ліки...

Друзі потрібна допомога добрим людям..

Ця історія почалась не сьогодні, а 3 роки назад. Водій,заснувши за кермом, зробив аварію. В біду потрапив молодий хлопець Богдан.Аварія сталась на Житомирщині,в Олевську. Він був затиснутий в кузові авто. Водій в цей час бігав кругом машини і ойкав,що сталось з машиною. Допомоги потерпілому не надав, думаючи що він мертвий.

Хлопець вижив, але залишився калікою. На візку. Відкрита судова справа до сьогоднішнього дня розглядається. Водій Харичко через деякий час купив нову машину, права в нього ніхто не забирав та їздить собі далі. Спить за кермом, чи ні...невідомо. Відомо тільки, що потерпілому хлопчині ніякої допомоги не робив і не робитиме. Пройшло 3 роки.

Судова справа не розглядається. Чому? та можливо тому що водій заплатив силовим органам.У Богдана є тільки мама. пенсіонерка. ЇЇ пенсія і пенсія Богдана,інваліда 2 групи....це хіба що кота можна лікувати. А не людину з роздробленими ногами. Люба Яшник, мама Богдана , зверталась всюди.....до депутатів, прокурорів всяких чиновників минулого заквасу і теперішнього зашквару....відповідь одна...граємо добре у футбол. Футболять відповіді копають ногами ці відповіді....і дальше своєї сідниці не бачуть. А що ж їм робити? Син в лікарні. Яке у нас лікування всі знають добре. А коштів не має зовсім. Якщо хтось може допомогти...допоможіть. 30...50 гр. врятує людей.

КАРТОЧКА 5167 8031 0142 3726 ЧЕРЕВКО БОГДАН ВАСИЛЬЕВИЧ ОЩАДБАНК

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Підривають ППО: ЗСУ готують “подарунок” на інавгурацію Путіна, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 4:15

Краснодарський край Росії у ніч проти 27 квітня атакували безпілотники. Попередньо, удари було завдано по НПЗ "Словʼянськ-ЕКО", бітумному заводу, Ільському НПЗ і низці інших об'єктів. Після атаки на деяких об'єктах виникла пожежа. Також повідомляється ...