Скандал! Гроші на снаряди вивели в тінь. Схема в Міноборони на 44 млрд. Висловився навіть Сирський, - Снєгирьов

У вівторок, 26 березня президент Зеленський звільнив Олексія Данілова з посади секретаря Ради національної безпеки й оборони. Військовий аналітик Дмитро Снєгирьов нагадав про скандальне минуле Данілова.

«Данілов відомий правоохоронним і спецслужбам, як активний учасник організованого злочинного угрупування покійного кримінального авторитета Валерія Доброславського. По базі головного управління боротьби з організованою злочинністю він проходив як «Льоша-м’ячик»», - розповів він. Яким чином люди з кримінальним бекграундом потрапляють на державні посади і куди дивиться СБУ – детальніше дивіться в цьому відео.

00:00 Огляд подій Дмитра Снєгирьова

00:15 Зеленський анонсував нові кадрові рішення

06:30 Підірваний імідж України і корупція

07:40 Коли закінчиться «снарядний голод» у ЗСУ?

11:30 Міноборони обікрало ЗСУ на 44 млрд

Опублікував: Дмитро Снєгирьов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чому здають Покровськ: як росія веде наступ? - Бутусов

неділя, 1 вересень 2024, 0:30

Що буде, якщо рф захопить Покровськ?

План "Потужні потуги"

субота, 31 серпень 2024, 22:04

До чергового плану Володимира Зеленського, озвученого ним під час прес-конференції, важко висувати критичні зауваження. І не тому, що, як відповів Президент журналістам, критика – це коли "спустили "темники" чи "хтось замовив критику команди Офісу през...