Скандал на Херсонщині: Родичі померлої від коронавірусу медсестри кажуть, що їх обдурили (відео)

69-річну медсестру, яка 31 березня померла в Олешківській лікарні від коронавіруса, поховали без натяку на належні санітарні норми: відкрита труна, десятки людей на процесії.

На Херсонщині розгорівся скандал. Похорон відбувся не в Олешках, де багато років жила жінка, а в с. Кринки, у родичів померлої. Саме рідню влада звинуватила у трагедії, мовляв, тиснули на керівництво Олешківської лікарні, щоб їм віддали тіло на поховання. До речі, розтину померлого від Covid-19 не було. Ось, що сьогодні вранці на своїй сторінці в Фейсбуці написав директор Департаменту здоров'я Херсонської ОДА Віктор Короленко, передають Патріоти України.

«Родичі померлої медсестри були сповіщені, що жінці зробили тест і результати лабораторного дослідження очікуються, проте ті наполягли на видачі тіла померлої "без розтину" і отримання результату. Законних підстав відмовити в головного лікаря не було».А ось що кажуть родичі померлої, яких звинувачують в поспіху з похоронами: «Нам видали тіло, повідомивши про відсутність у померлої Covid-19. Дозволили поховати її без необхідних засобів в такому випадку ... Закликаємо владу припинити публікувати відверту брехню».

Похоронним ритуалом в Кринках зацікавилася поліція. Відкрите кримінальне провадження. У Департаменті здоров'я ОДА тепер уже теж пообіцяли розібратися.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...