Скандал в Англії: Елітна повія народила від зіркового футболіста (фото)

Повія Кеті Морган, ніч з якою коштує 1 700 євро, повідомила, що у неї народилася дитина від зіркового футболіста, який виступає в Англійській Прем'єр-лізі. Про це інформує The Sun, передають Патріоти України.

Джерело, близьке до Морган, розповіло: "Футболіст був шокований, коли дізнався про вагітність. Він не міг повірити, що це буде його дитина. Він був спустошений, коли дізнався, що стане батьком. Це стало ганьбою для нього, враховуючи, що раніше інші футболісти були клієнтами Кеті. Саме вони і дали йому її номер".

Відзначається, що футболіст, про якого йде мова, є гравцем збірної Англії, у нього є дружина.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Відповзав зі спущеними штанами: Пікантне поранення окупанта перетворило його на справжнє посміховисько (фото, відео)

четвер, 28 березень 2024, 23:34

Російський загарбник несподівано для самого себе здобув перемогу у конкурсі на найпікантніше поранення, в якому навіть не планував брати участь. Такий вердикт винесли користувачі соцмереж після публікації українськими військовими відео, на якому окупан...

"Демілітаризувала" власна ППО: Біля Севастополя впав російський військовий літак (фото, відео)

четвер, 28 березень 2024, 23:23

Біля окупованого Севастополя впав російський літак, за даними окупантів, це міг бути Су-35. Про це повідомили місцеві пабліки, які зафіксували падіння палаючого літака і пілота, який катапультувався, передають Патріоти України. "Російське ППО як крок д...