Скандал за скандалом: Від скандального судді Печерського суду Вовка публічно зреклася мати. Однак не просто так (відео)

Сім’я скандального судді Печерського суду Києва Сергія Вовка будує готель на одеському пляжі. Під час розмови з журналісткою матір судді Наталія Гладка, яка керує будівництвом, заперечує родинні зв’язки з сином. Про це повідомляє Bihus.Info.

За даними видання, на тому місці, де зараз мати Вовка зводить чотириповерховий готель, раніше було кафе, а за сумісництвом – ще й перше місце роботи її сина. Згідно з документами, будівництво готелю на місці цього закладу вважається так званою «реконструкцією».

Частину берега вже загороджено парканом, поставлений колючий дріт, а екскаватор розкидує каміння просто в морі.

Видання провело розслідування щодо законності такого будівництва. Журналістці, що спілкувалася з суддею та його матір’ю, так і не вдалося отримати від них належні документи, які б дозволяли подібні дії на міському пляжі.

На запитання журналістки, ким жінці, що керує будівництвом, приходиться суддя Сергій Вовк, та спочатку відповідає, що не має часу на коментарі, а потім і взагалі – що він не її син. Хоча сама відгукується на своє ім’я, розмовляє про справи фірми, записаної на Наталію Гладку, та їздить на машині, зареєстрованій на це ім’я.

В офіційному досьє Сергія Вовка Наталія Гладка вказана матір’ю. Жінці син дарує квартири в Одесі, доки сам, за деклараціями, нібито не має нічогісінько.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...