Скандально відомого українського бізнесмена затримали під час перетину кордону з Польщею, - джерело

У четвер, 18 січня, Державне бюро розслідувань затримало українського бізнесмена, засновника інвестиційної компанії Concorde Capital Ігоря Мазепу під час проходження україно-польського кордону на КПП Медика-Шегині. Про це пише "Економічна правда" з посиланням на джерело в правоохоронних органах, передають Патріоти України.

За даними джерела, у справі проти Мазепи присутній російський слід. Інші деталі наразі невідомі.

Видання NV з посиланням на свої джерела – власників трьох великих компаній – додає, що ДБР проводить обшуки в офісі Concorde Capital. Справа нібито пов’язана із отриманням права на землю для будівництва котеджного містечка преміум-класу Goodlife Park у Вишгородському районі на Київщині.

КМ Goodlife Park побудоване у 2013 році, має площу 40 га, яхт-клуб, міні-готель, ресторан, дитячий парк, спортивні майданчики та фітнес-центр.

Хто такий Ігор Мазепа

2004 року Ігор Мазепа заснував і став генеральним директором IC Concorde Capital. 2014 року ВВС називало його другом політика Сергія Тігіпка.

Наприкінці травня Мазепа анонсував створення антирейтингу правоохоронців та суддів, які використовують повноваження з незаконною метою

У жовтні 2023 року він втрапив у скандал, прилетівши на гелікоптері на полювання у Хорватію.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Королівство кривих дзеркал

п’ятниця, 5 липень 2024, 19:02

Мінсоцполітики (!) пропонуватиме «оптимізувати» (людською мовою – «скоротити») соціальні видатки. Завжди думав, що задача Мінсоцполітики – знаходити шляхи виплат цих видатків. Зокрема, за рахунок зменшення втрат на корупції, неефективному управлінні і ...

Партизани провели диверсію на Уралі, зупинивши рух залізничних потягів із боєприпасами КНДР (відео)

п’ятниця, 5 липень 2024, 13:00

Партизанам руху опору "АТЕШ" вдалося провести успішну операцію на Транссибірській залізничній магістралі під Єкатеринбургом. У результаті було здійснено підрив залізничного полотна, яким здійснювалася доставка північнокорейських боєприпасів. Про це пов...