Скандальний модний "психолог" втік із України та отримує статус біженця в ЄС

Скандальний "психолог" Спартак Суббота під час війни втік з України і збирається отримувати статус українського біженця. Так стверджує блогер-пліткар Богдан Беспалов, передають Патріоти України.

За його інформацією, Суббота наразі нібито зі своєю дружиною, моделлю Єлизаветою Комар, перебуває в Барселоні, Іспанія. З України так званий "психолог" виїхав нещодавно. Ба більше, він нібито ще й незаконно перетнув кордон, давши прикордонникам хабаря.

"Спартак Суббота все ж таки днями незаконно виїхав з України, заплативши прикордонникам хабар. Наразі він перебуває зі своєю дружиною в Барселоні", - йдеться в повідомленні Беспалова.

Тим часом Telegram-канал "Гувернантка" повідомив, що скандальний Суббота ще й планує в Іспанії отримати статус українського біженця, а також надав відповідне фото, де так званий "психолог" зображений з дружиною. Саме тоді він, мовляв, і падав необхідні документи.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські окупанти захопили Нью-Йорк на Донеччині - соцмережі

неділя, 18 серпень 2024, 20:23

Українськими пабликами та телеграм-каналами, які ведуть військові, розходиться інформація, що РФ повністю захопила Нью-Йорк Донецької області, передають Патріоти України. Офіційно це ні Україна, ні Росія не підтверджували. На картах, які публікують укр...

ЗСУ оволоділи важливим опорним пунктом курського Посем'я, на півдорозі між вже звільненим Кореневому та ще підконтрольним путіністам Глушковим

неділя, 18 серпень 2024, 19:30

Апанасівка Курської області - під контролем ЗСУ. Бійці 501 ОБМП зняли в селі російський прапор і повісили український.