"Сказала, що Зеленський не просив донатити": Стендапер Антон Тимошенко висловився про блогерку Юлію Вербу

Стендап-комік Антон Тимошенко висловився про блогерку Юлію Вербу, яка не публікує пости про донати, передають Патріоти України.

У подкасті Гуртом та Вщент із Сергієм Притулою він розповів про блогерку, яка, попри мільйонну аудиторію, не публікує пости на підтримку ЗСУ. «Я нещодавно її відкрив… Зайшов на її інстраграм-сторінку. Це блогерка, у якої мільйонна аудиторія, і вона називається „живу життя“. Думав, що мають бути якісь збори. Я вже сиджу і розумію, що я злюся на Юлю Вербу, а я не повинен цього робити. У неї фотки — я в машині, я в басейні, я, я, я… І думаю перегляну збережені сторіс, там сто відсотків є збережений збір. Але вона говорить, як є, вона просто живе життя! І цього достатньо!», — каже Тимошенко.

Він також розповів Притулі про інтерв'ю Верби, в якому вона каже, що українська армія повністю забезпечена державою, і президент Володимир Зеленський нічого не говорив про фінансовий збір або будь-яку іншу допомогу.

«На якомусь подкасті або інтерв'ю в неї запитали, чому вона не донатить публічно, вона сказала, що Зеленський же не просив донатити і не говорив у зверненні, що „Юля Верба, закинь три гривні“. Напевно, вона і люди, схожі на неї, думають, що це має бути так. Я не хочу злитися на Юлю Вербу, тому що це моя проблема, що я зайшов на її сторінку. Я сидів уночі на її інстаграм-сторінці і думаю, я маю якось до цього дійти, що я до неї ставлюся нормально, а не зневажаю. Адже так я стану кращою людиною, що я зміг побачити в людині щось хороше… Але я не зміг», — пожартував комік.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...