#Сказочноєбалі Владіміра Владіміровіча Путіна, - Рибніков

На думку політолога Маркова, головна розправа чекає Путіна після прибуття на Балі. "Відмова потискати руку - це дрібниця, - наперед тішиться політолог Марков. - Вони вигадають щось образливіше.

В Росії росте масове занепокоєння з приводу того, що можуть зробити з президентом цієї країни Владіміром Владіміровічєм Путіним на казковому Балі, якщо він викроїть трохи часу, щоб особисто приїхати туди на саміт "Великої Двадцятки", і що з ним, можливо, трапиться просто в Кремлі, якщо він вирішить пересидіти небезпеку вдома.

Безумовно, для особистості масштабу Путіна "Велика Двадцятка" велика недостатньо, та й забагато їм там усім честі, щоб сам вялікій Путін кинув крутити свій іржавий пропелер під пісню ансамбля хлопчиків-фонограмщиків "Вставай, страна огромная" та поїхав на Балі займатися всілякими нісенітницями. Але офіційний Кремль з якоїсь причини і далі тримає інтригу: може, поїде, а може, не поїде… А якщо поїде, то чи доїде?

Авторитетний російський політолог Сергій Марков налаштований з цього приводу вкрай песимістично. "Вірогідність спроби замаху дуже висока. Вона значно вище, ніж у будь-який інший час досі, і дуже реалістична, - попереджає Сергій. - Уявіть, стався замах на Путіна, збито літак із делегацією. І що, ми вдаримо ядерною зброєю? Ні, всі будуть розгублені", адже спробуй зрозумій, хто це зробив.

Добре, якщо на літак Путіна нападуть, припустимо, триста тисяч бойових комарів, демонстративно мобілізованих днями міністром оборони України Резніковим, - у цьому випадку до Балі, зрозуміло, замість Путіна долетить суцільний лисий прищ із оченятами, але принаймні одразу буде ясно, хто зорганізував замах, і по кому, нарешті, можна буде вдарити ядерною зброєю. Але що, як ворог застосує менш очевидні методи - польських відьом-снайперів, Лаура-Балаура, німецькі бойові штолени, банду сукубів, ібліса-перехоплювача, п'яний Мєдвєдєв перечепиться в проході та порве Путіну рота пляшкою водки?..

А між тим, це лише квіточки. На думку політолога Маркова, головна розправа чекає Путіна після прибуття на Балі. "Відмова потискати руку - це дрібниця, - наперед тішиться політолог Марков. - Вони вигадають щось образливіше. Умовно кажучи, "випадково" можуть штовхнути, щоби він впав, а ЗМІ фільмували президента Росії у незручному становищі". Владімір Владіміровіч, звісно ж, намагатиметься підвестися, але дзуськи! Хтось "випадково" наступить йому на пальці ніг та вуха голови, хтось "випадково" буцне ногою в живіт, хтось, перепрошую, надзюрить зверху, а ЗМІ і далі фільмуватимуть, і де гарантія, що в якийсь момент з-за лаштунків не вистрибне Зеленський і не зіграє на розпластаному Владімірі Владіміровічі Путіні, як на роялі? Адже для цього негідника немає нічого святого, він же блазень безсовісний.

Або ж взяти, наприклад, той же туалет, в якому буржуазні ЗМІ теж зможуть, зрештою, «випадково» познімати Владіміра Владіміровіча як з валізою, так і з асистентом, і почнеться потім: «Російський Тугосєря знову погрожує світу ядерною зброєю», «Таємниця гумової попи», «Особиста трагедія Аліни Кабаєвої: це було б смішним, якби не було таким маленьким» тощо, а потім всі будуть дивуватися, як же так сталося, що світ іще ближче підійшов до небезпечної межі...

І ось ще що дивно: буквально якихось півроку тому ні одна людина у Росії не могла навіть пошепки припустити, що хтось десь візьме і штовхне Владіміра Путіна, а Владімір Путін від цього візьме та й впаде, як лантух із лайном. Всі завжди знали, що Владімір Путін настільки вялікій, що до нього й підійти лячно, не те що пальцем доторкнутись, а ось сам Путін, навпаки, фізично непереможний і при бажанні легко натовче пику не тільки будь-якому ворожому президенту, але й, якщо треба, всім лідерам «Великої Двадцятки» одночасно, він же каратист. Між тим, сьогодні, з легкої руки придворного кремлівського політолога, в Росії цілком серйозно обговорюють тему, що Путін, взагалі-то, вже, м’яко кажучи, не торт, і якщо, припустимо, той же Сергій Марков накине на голову Путіна свою знамениту смердючу майку і гарненько її затягне, то Владімір Владіміровіч трохи подригається, посукає ратицями, та й віддасть іблісові душу. Ось така у Владіміра Владіміровіча вийшла спецоперація з десакралізації.

Просто спочатку неправильно назвали.


Джерело

Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ганна Маляр насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян", - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:30

"Колишня заступниця міністра оборони насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян, які, наче атланти, тримають все на своїх спинах", - пише журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва у своїй колон...

"В 90-е российская "элита" была мега жадная, ох*евшая и мерзкая по всем направлениям. А путин(-изм), - это результат ее усилий", - Іван Яковина

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:15

"Все российские либералы 60+ страшно возмущены фильмом ФБК об истоках путинизма. В принципе, логично: весь фильм их тыкают лицом в то, что это они (и их друзья) не просто проебали страну, а подарили ее Путину с его гопотой", - пише російський журналіст...