"Сховала" обличчя і оголила декольте: Нове фото Пугачової здивувало фанів

Мережа бурхливо обговорює нове фото Алли Пугачової, яке показав її друг Артемій Троїцький. На ньому співачка позує поруч з музичним критиком і своїм чоловіком Максимом Галкіним, повідомляють Патріоти України.

Для зустрічі з другом Примадонна вибрала стильний образ. Вона "закрила" обличчя сонцезахисними окулярами і нафарбувала губи яскравою помадою. Співачка приміряла сорочку з декольте, а також прикрасила шию масивними аксесуарами.

На знімку Пугачова має радісний вигляд. Вона посміхається і дивиться прямо в камеру. Примітно, що тільки співачці вдалося мати гарний вигдяд на фото. Троїцький на момент зйомки сміявся, а тому його обличчя "розмило". А Галкін не повністю "помістився" в кадр.

Шанувальники швидко "рознесли" нове фото Пугачової фан-пабліками. Користувачі активно обговорюють образ співачки і відзначають, що вона має гарний вигляд та приємно їх здивувала. Вони пишуть:

  • "Гідні люди, з гідною громадянською позицією"
  • "Красені всі троє. Вітаю!"
  • "Алла має чудовий вигляд, як завжди на висоті!".

Тим часом, в РФ зустріч Пугачової і Троїцького не оцінили. Росіяни незадоволені тим, що співачка та її друг засуджують путінський режим і не підтримують війну. На тлі цього деякі Telegram-канали навіть почали стверджувати, що Пугачова "ховає" обличчя нібито через невдалу пластику.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...