Скільки триватиме війна Росії проти України - прогноз розвідки США у "злитих" у мережу документах

Розвідка США у "злитих" у Мережу документах вважає, що війна Росії проти України може затягнутися на тривалий час. Там прогнозують, що бойові дії не закінчаться 2023 року. Про це йдеться в публікації Reuters, передають Патріоти України.

В одному із документів, який називається "Битва за Донбас" нібито розвідка США прогнозує, що протистояння на сході України затягнеться довше, ніж до 2023 року. Також американці вважають, що росіяни не зможуть повністю окупувати цей регіон.

"Ця тактика призвела до скорочення російських сил і запасів боєприпасів до рівня, який, за відсутності непередбачуваного відновлення, може виснажити російські підрозділи і зірвати військові цілі Москви, що призведе до затяжної війни після 2023 року", – вказується в документі.

Також у документі йдеться, що Росія та Україна мають ресурси для продовження тривалої війни. Наскільки ці документи достовірні - невідомо.

Нагадаємо, американська влада на найвищому рівні підтвердила витік секретних документів Пентагону. Міністр Остін пообіцяв, що розслідування триватиме, допоки не дасть відповіді на питання про джерела та масштаби витоків.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...