Скільки триватиме війна в Україні: Жданов поділився свіжим прогнозом

Розв'язана Росією війна проти України не буде тривати два-три роки, вона закінчиться раніше. Впевненість у цьому висловив військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України.

"Ресурс у Росії є... Вони будуть воювати. Але чи буде ця війна тривати два-три роки? Думаю, що ні... Я думаю, навряд чи ця війна затягнеться на кілька років", – заявив він.

Жданов прогнозує, що проблеми в Росії, в тому числі, у зв'язку з оголошеною мобілізацією будуть тільки наростати: "Є ще таке поняття, як економіка і фінанси. Економіка РФ вже захлинається від цієї хвилі, яку вони підняли з мобілізованими. У них вже нічим їх одягати і оснащувати... Чим далі, тим більше на Росії буде наростати проблем. Подивимося, як вони зараз далі будуть продовжувати цю мобілізацію, куди вони будуть набирати цих людей...".

При цьому експерт не виключив, що це не остання війна з Росією: "Все залежатиме від внутрішньо-політичної ситуації у самій РФ".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....