Скільки заробляють медійні екстрасенси: Відомий таролог Гордєєв розповів про свої статки і квартиру

Під час повномасштабної війни люди в Україні шукають розраду та надію, тому "екстрасенси", "тарологи" та "мольфари" з їхніми прогнозами стали затребуваними як ніколи. Серед них - Макс Гордєєв, який після участі в "Битві екстрасенсів" набув медійності, веде популярний YouTube-канал і часто з'являється в різних програмах. В інтерв'ю Славі Дьоміну Гордєєв розповів, як заробив свої статки і скільки грошей бере зі своїх клієнтів, передають Патріоти України.

"Я вважаю себе професіоналом, тим більше, що я зараз ще й навчаюся на психолога. Вважаю, що це дасть мені ще більше розуміння людей, – каже чоловік. – Людям хочеться знати майбутнє, це нормальна ситуація. Вони не хочуть щось робити самі. Хочуть, щоб хтось сказав їм, що буде те чи інше".

Нині Гордєєв називає себе мольфаром. Серед його клієнтів в Україні – багато жінок, які втратили своїх чоловіків та "шукають їх". За 30 хвилин прийому Макс Гордєєв бере 4000 гривень. Також він отримує гроші від переглядів та реклами на своєму YouTube-каналі.

Гордєєв стверджує, що його статки залишилися такими самими, як і до повномасштабної війни. Причина в тому, що "народну популярність" Гордєєв використав після перемоги у Литовській "Битві екстрасенсів".

"У мене статки були з Литви. З 2016 року, коли я переміг на "Битві екстрасенсів", я майже не вилазив із Литви. Цю квартиру я купив за литовські кошти. Брав гонорар 150 євро за сеанс. Після "Битви екстрасенсів" у мене там було своє шоу, ми зняли 3 сезони, і працював я там майже постійно", - каже він.

Медійний провісник визнає, що робив і продовжує робити помилки. При цьому він не вважає себе за них відповідальним. "Зрозуміти, чи помиляється таролог чи ні, дуже важко. Кожен таролог трактує так, як він хоче, як бачить, - каже Гордєєв. - Я в жодному разі не вирішую за людину, що робити. Я не хочу, щоб людина до мене прислухалася як до останньої інстанції. Я так відчуваю. Кожна людина має нести відповідальність за себе. Правильна консультація чи ні, допомогла вона чи завадила, кожен вирішує сам".

Максиму Гордєєву 36 років. Він навчався у Київському національному університеті культури та мистецтв на факультеті естрадного вокалу. Окрім "Битви екстрасенсів" Гордєєв брав участь у шоу "Голос країни", "Х-фактор", "Співають всі". Після 2022 року випустив кілька сольних композицій.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...