"Складно повірити в збіг. З Європи надходять невтішні новини", - Борислав Береза

"Чотири новини за останні дні. Постачання восьмого пакету військової допомоги Україні поки що є лише "декларацією про наміри", ресурси Італії небезмежні, незважаючи на готовність надати озброєння, заявив глава Міноборони Італії Гуїдо Крозетто. "Італія зробила багато, приділивши велику увагу системам протиповітряної оборони. Проблема в тому, що у вас немає необмежених ресурсів. З цієї точки зору, Італія зробила майже все, що могла, і подальшого простору ще є небагато", – наводить слова міністра газета Avvenire", - пише політик і громадський діяч Борислав Береза на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Президент Словаччини Зузана Чапутова виступила проти передачі Україні нового пакету військової допомоги через перемогу на парламентських виборах партії Smer-SD. Президент пояснила свою позицію необхідністю поважати результати виборів. Партія, що перемогла, очолювана Робертом Фіцо, активно проти відправки військової допомоги Києву, її представники пообіцяли не давати Україні "жодного патрона".

У Великої Британії закінчилося оборонне обладнання, яке вона могла б передати Україні, повідомляє The Telegraph. Лондон продовжить постачати зброю для Києва, але наразі Україна потребує засобів протиповітряної оборони та артилерійських боєприпасів, а в Британії все це закінчилося.

Німеччина не планує передавати Україні ракети Taurus "в осяжному майбутньому", – повідомив Bild. Уряд Німеччини не планує передавати необхідні Україні крилаті ракети Taurus найближчим часом. Хоча заяви різних німецьких міністрів вселили в Україну надію, що Taurus прибудуть цієї осені.

Щось забагато схожих заяв від наших партнерів. Мені важко повірити в збіг. А якщо пригадати, що в нас проблеми з фінансуванням України з США і що раніше казав президент Чехії Петр Павел, то напрошуються висновки. Ситуація проблемна, хоча поки і не критична. А ще нашій владі треба посилювати роботу на міжнародному рівні. Бажано ефективно, а не лише ефектно".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...