Складний процес: Жорін назвав найважливіше завдання для ЗСУ в районі Бахмута

Головне завдання Сил оборони - не втрачати динаміку просування аби російські загарбники не змогли провести заходи щодо створення своєї системи оборони в районі Бахмута. Про це повідомив у Telegram майор ЗСУ Максим Жорін, заступник командира 3-ої штурмової бригади, передають Патріоти України.

Окупанти у разі такої можливості зможуть посилити свої систему оборони, як це вони зробили на Запорізькому напрямку. Він звернув увагу на те, що у районі Бахмута є також певний рівень мінування. "Майже кожного разу під час штурмових дій ми потрапляємо на нього", – пояснив Жорін.

Офіцер повідомив, що є фортифікаційні споруди, які вони встигають побудувати. Сильної системи звести тут українські захисники російським загарбницьким підрозділам все одно не дають, оскільки постійно або вибиваємо їх із позицій, або наносимо ураження, не даючи змоги провести необхідні заходи.

Міцна система фортифікаційно-інженерних споруд ускладнює просування, а воно і без цього надзвичайно складний процес. З його слів, якщо Сили оборони будуть давати ворогу час та можливість закопатись та замінуватись, це буде дуже суттєвою проблемою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...