"Скоріш за все, після вірусу в якихось судах Сіетла та Мілана ми побачимо перші позови проти Китаю як держави, що заразила весь світ", - журналіст

Про реалії китайських ринків місцевій владі було відомо давно. Але на все це закривали очі, бо Китай приносив надприбутки.

"Коли пройде активна фаза пандемії цього китайського вірусу світові лідери підрахують збитки - мова буде йти про десятки, а може і сотні мільйонів втрачених робочих місць, затяжна криза на декілька років. І це якщо ще не рахувати десятки тисяч померлих від вірусу", - пише журналіст Антон Павлушко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Не дивуйтесь, чому Китай починає так люб'язно розсилати по всьому світу свою гуманітарну допомогу. Китай чудово розуміє, що винен у появі та поширені цього вірусу. Так, Китай протягом одного-двох поколінь завдяки західним технологіям почав виглядати як країна першого світу. Але велика частина населення продовжувала жити реаліями своїх звичаїв, що коренями уходять в середньовіччя.

І якщо раніше епідемія просто б закінчилась вимиранням декількох міст, то тепер внутрішньо китайська проблема розповзлась по всьому світу. Антисанітарія та відсталість населення дають про себе знати. Про реалії китайських ринків місцевій владі було відомо давно. Але на все це закривали очі, бо Китай приносив надприбутки. Тепер Китай наніс збитків на трильйони євро. За якихось декілька місяців карантину виявилось, що всі надбання глобалізації можуть обнулитись якимось різновидом грипу.

Скоріш за все після вірусу в якихось районних судах Сіетла та Мілана ми побачимо перші позови проти Китаю, як держави, що не дотримувалась санітарних норм за заразила весь світ. Юристи шукатимуть та знайдуть, якісь норми СОТ чи ООН, щоб притягти до відповідальності Китай.

Саме тому Китай зараз буде замовляти героїчні статті про себе у ЗМІ, в мережу виливатимуть купу мімішних відео з Китаю, а сама країна буде надсилати "допомогу" всьому світу. А лівацьких журналістів буде перекошувати від згадок про chinese virus. Всі, хто будуть так казати будуть тавруватись расистами.

От тільки є одне але. Як кажуть прихильники Грети Тунберг: "У нас немає іншої планети". Тому мешканці цієї планети не повинні бути заручниками антисанітарних умов в якійсь китайській провінції. Китай повинен заплатити за поширення коронавірусу повну ціну".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...