"Скоро буде наступний": Колишній керівник кримінальної розвідки прокоментував ліквідацію Татарського

Ліквідація російського пропагандиста Владлена Татарського – умовна демонстрація сили двох напрямків. Фронт подій переноситься з зовнішніх позицій на внутрішні. Про це заявив колишній керівник Управління кримінальної розвідки Валерій Кур, передають Патріоти України.

Він наголосив, що це гарний дзвіночок, який свідчить про умовне відкидання ворога далі.

Дві мети ліквідації Татарського

Перша – показати Євгєнію Пригожину його місце, зазначив Валерій Кур. Друга – натякнути Владіміру Путіну, що в Росії формується певна група, яка може очолити країну після державного перевороту. При чому їх може бути декілька.

"Ми бачимо, що Патрушев підтягнувся до Ковальчука, який у свій час виховав Путіна як керівника ідейної імперії. Але він наразі все втратив. Золотов теж підтягнувся до Ковальчука – всі йдуть до сильного. Тобто вже починає формуватися група, яка після держперевороту, хоче очолити керівництво Росії", – сказав екскерівник управління кримінальної розвідки.

У цих процесах заважає Пригожин, відзначив експерт. Також в ефірі 24 Каналу прозвучало ім’я журналіста Антона Красовського – чи може він бути наступним після Татарського?

"Він захвилювався, бо він "шістка". Фронт переноситься з зовнішніх позицій на внутрішні. Це дає гарний сигнал – увага, скоро відвинемо ворогів глибше. Буде складно, але вже почалося", – наголосив спікер.

Зазначимо, Антон Красовський – російський пропагандист, який у 2022 році закликав топити та спалювати українських дітей. Навіть його "колеги" не оцінили і не підтримали таких заяв. Неймовірно, але росіяни й тут все перекрутили, назвавши Красовського "українським агентом".

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Послу Залужному доведеться переналаштуватися в Британії, є десятки непростих питань - Клімкін

неділя, 12 травень 2024, 13:14

Дипломат, міністр закордонних справ України у 2014−2019 роках Павло Клімкін в ефірі Radio NV поділився своїми очікуваннями щодо роботи колишнього головнокоманувача ЗСУ, генерала Валерія Залужного послом у Великій Британії, передають Патріоти України. «...

Після роботи ППО: У Бєлгороді обрушився під'їзд 10-поверхівки (відео)

неділя, 12 травень 2024, 12:45

У російському Бєлгороді у неділю, 12 травня, обрушився під'їзд житлової багатоповерхівки. У цей час у місті була оголошена ракетна небезпека, також повідомлялось про роботу ППО, передають Патріоти України. Фото та відео руйнувань публікують місцеві тел...